Bestellen? 0591 531 505LET OP: dit is het nummer van Emmen

Openingstijden

Wintertijd 1-11 tot 1-3:
Maandag/Zondag
13.00 - 22.00 uur
Dinsdag t/m Donderdag
11.30 - 22.00 uur
Vrijdag/Zaterdag
11.30 - 23.00 uur

Zomertijd 1-3 tot 1-11
Maandag t/m Donderdag
11.30 - 23.00 uur
Vrijdag/Zaterdag
11.30 - 0.00 uur
Zondag
11.30 - 23.00 uur

Snackbar Burger Queen Emmen

In april 2016 heeft Burger Queen Emmen haar deuren geopend. U vindt ons aan de Minister Kanstraat, gelegen in het centrum van Emmen met ruime parkeergelegenheid.

Kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop!

U kunt bij ons terecht voor een lekker patatje, kwaliteitssnacks, uitgebreide plateservice en 100% rundvlees burgers van de bakplaat, door u zelf samengesteld! Uiteraard kunt ook gewoon genieten van een heerlijke kop koffie of een ijsje op ons terras.

Uit eigen keuken

Naast onze duurzaam gefrituurde frietjes en snacks, hebben we ook een ruim assortiment aan eigen bereide verse producten. Bij ons geniet u van bijvoorbeeld een saté van de haas, met eigengemaakte satésaus en brood. Of een halve kip van het spit, die elke dag vers voor u wordt gekruid en gegrild!

En vergeet niet onze zelfgemaakte shaslicks… van de bakplaat!

Voor ieder wat wils

We hebben ook aan onze vegetarische klanten gedacht. Zij kunnen kiezen uit een breed assortiment vegetarische snacks of een lekkere rauwkostsalade.

En speciaal voor onze kleine gasten hebben we een Royal Kids meal. Natuurlijk mogen ze ook nog iets kiezen uit ‘de Burger Queen schatkist’!

Wij bieden ook glutenvrije producten aan. Hiervoor kunt u altijd één van onze medewerkers vragen naar het assortiment.

Of u nu zin heeft in een kop koffie, een lekkere maaltijd of even geen zin heeft om te koken, u bent bij Burger Queen Emmenaltijd aan het juiste adres! We staan 7 dagen per week voor u klaar.

Vanaf € 15-, bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. Vraag ook naar onze snackpas, voor leuke win-acties en kortingen!